Hari ni i nak cerita sesuatu tentang keburukan perangai orang tua yang dah kawin tapi tak sedar diri. Suka cari member2 chat dan cakap2 lucah terutamanya dengan wanita2 yang blom kawen.

I ni memang suka berkawan. So,kalau ade yang nak kawan dengan i,i tak kisah apa latar belakang atau perangai.Janji tak menyusahkan jiwa i.Dengan laki orang pon i kawan bukan sebab nak menggatal ye...I suka kongsi2 ceritera hidup.Mayb boleh membantu i dalam mengangani kehidupan akan datang. Almaklumlah,i ni merak disangkar.Jarang berpeleseran...(wahh...tibe2 tahap keperasanan yang tidak terperi...meraklaaa.....)Hikss...=)

Alkisahnya,dalam ramai2 kawan2 chat i,ade la sorang jantan ni suka cakap lucah2 dengan i.Die cakap die suka main dengan ramai pmpuan.Baru advanture...Pastu die ajak i buat seks dengan die.Izinkan i nak mencarut sedikit ye...Memang lahanat kan jantan tersebut.Lahanat tahap neraka...Selama ni i layan gitu2 je la jantan sial haram jadah neh.Tak kuase la nak melayan die.Kadang2 i buat bodoh je...Asyik nak buzz je..Tapi i takkan terpedaya...

Oleh sebab i ni suka mengsave perbualan i dengan kawan2 chat i,makanya i selitkan sikit perbualan i dengan dia. Banyak yang lagi teruk,tapi i lupa nak save...Hu3...

acme : hi
acme : cipap jom main
acme : dah buat
acme : ke
acme : mesti puas
acme : huhuhuh
aya_id : huh...
aya_id : xde soklan lain ke
acme : ada
acme : nak ke
aya_id : hah........soklan ape plak
acme : wak isap sy punya
acme : huhuhhy
aya_id : sepak kang tau la..........
acme : ganasnya sy suka ganas2
acme : baru sedap
acme : huhuh
aya_id : yolah tuh
aya_id : xde keje lain ke
acme : betul apa
acme : wak nak cuba ke
acme : huhuhuh
acme : sebab kerja ni sedap
aya_id : saye taknak la
aya_id : buat dose buat ape
acme : tak nak
acme : rugi lah awak
aya_id : buat dosa lagi rugi
aya_id : kan?
aya_id : kan?
aya_id : haaaa........
acme : dosa
acme : mcm lah wak baik sanggat
acme : mcm wak tak pernah buat
acme : dosa
acme : apa lah wak ni
aya_id : mmgla tak baik sgt........tapi selagi boleh elak.kite elak la...da tau dosa buat ape nak buat.........tu namenye carik pasal........cth,kalau awak nampak ade ketapi nak lalu,takkan nak lintas gak landasan...tu carik pasal namenye
acme : lalu je lah
acme : sebab kita mesti pandai ma
acme : huhuh
acme : wak ni
acme : mangkuk ayung
acme : betul
acme : hguhguhuh
aya_id : lantak awak la....yg penting dengan Allah,xde kompromi.......dosa tetap dosa...........kalo awak suka buat dosa,pegila ajak org lain.....saye mmg xbaik sgt......tapi,selagi leh elak dosa,saye elak.............awak nak buat dosa banyak2...terpulang........ok...saye byk keje neh.............bye
acme : kakakakaka
acme : akakakakaka
acme : akakaka
acme : akakakaka
acme : akakaka
acme : akakaka
acme : aka
acme : akaa nak
acme : pa pa
acme : proje4ct
acme : je
acme : huhuh
acme : hihuh
acme : huhh
acme : marah nya
acme : dia
acme : huhuhuhuh
acme : huhuh
acme : jgn marah nanti cepat tua
acme : huhuh

Lepas tuh i dah tak balas dah.Sakit otak kan layan jantan2 camneh.I taktau la memang dia yang merenyam atau wife die tak reti atau tak larat nak layan nafsu die.I konfius..Bile pikir2 balik,rasa takutla nak kawen.Takut laki sendiri buat cmneh.I rase wife die taktau perangai die cmneh.......Huhuhuhuhuhuhu......Pity his wife...

Tapi,tak sume laki org camtuh.Ade gak yang okeh.Tapi,kalau dah nama pon kawan dengan laki orang,still kena hati2..Still takleh terlalu rapat sebab bila i bayangkan kalo la laki i nnt kawan rapat dengan mane2 pmpuan,tntu2 i cembura buta dimana kebutaan tersebut tidak boleh di operation lagik....Jadik,kesimpulannya berkawan biar seribu,berkasih biar satu......heeeeeee......~ (mcm xde kene mengena)

*Psssss ~ Kawan i name kerb bagi nasihat dekat i.Die kate sepatutnya i layan je nafsu die tuh,tapi janganla jumpe..Layan cerita2 je....Adakah itu satu nasihat yang keji?...

Bonus untuk ateh...abah dah tebang pokok daun merah....dah gondol...lihatlah....



This entry was posted on 3:06 PM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 comments:

    kimot said...

    gatalnye org tua tu..kemaruk betul

  1. ... on January 13, 2009 at 1:34 PM  
  2. aya_id said...

    tau xpe...sadisss...!

  3. ... on January 13, 2009 at 2:04 PM  
  4. Anonymous said...

    ha3..ha3..ha3...

  5. ... on January 13, 2009 at 3:05 PM  
  6. aya_id said...

    over okeh gelak2 cmtuh...stress la dgn jantan sial haram jadah neh...(ooppss...matilaa berdosa carutkan org)...huuu...

  7. ... on January 13, 2009 at 3:46 PM  
  8. Anonymous said...

    A� The rectangular shape and the bolted studs, which
    accent the tank watches, came from the styling of the Army tanks, of that time.
    But people are more interested in discussing the three
    newly-released Maurice Lacroix Pontos D. Some economical brands include Invicta watch and Orient watch, and then the price can reach into the very expensive
    range depending on the embellishments or the prestige of a specific brand.


    Here is my homepage; luxury watches

  9. ... on May 24, 2013 at 3:46 AM